Velkommen!

Velkommen hos Kreativ Deluxe.

Hvad enten du mangler inspiration til din boligindretning eller leder efter den helt specielle og særlige gave, som ingen andre kommer med, så finder du et stort udvalg af boliginteriør hos os.

Har du forelsket dig i evighedsbuketter og tanken om at kunne pryde dit hjem mere bæredygtigt, så har vi et flot udvalg af håndbundne evighedsbuketter. Det er både godt for naturen og for pengepungen. Har du lyst til at lave din buket selv, så har vi også en masse tørrede blomster. Kender du en, der trænger til forkælelse og blomster, bringer vi gratis ud i Randers og opland (op til 15km fra Randers C). Vi sender også gerne i hele DK.

Udover forskelligt boliginteriør, gaveideer og evighedsbuketter, så fører vi også vin, specialøl, aromakaffe og te. Fælles for vores aromakaffe, te, vin og specialøl er, at det er varer du ikke finder i det almindelige supermarked. Vil du forære en gavekurv væk, så kontakt os endelig - vi sammensætter gerne en lækker kurv ud fra dine ønsker og behov.

Du kan også være heldig at finde sjov og anderledes unika keramik

Craver du wellness til dig selv eller en, der fortjener det, så prøv vores skønne æteriske badesalte med Himmalayasalt og urter - de er selvfølgelig veganske. Lad et lækkert fodbad og forkæl dine trætte fødder, eller fyld badekarret med varmt vand og nyd duften og velværen med en skøn badebombe. Vores badesalte er utrolig drøje i brug. og badebomberne er smækfyldt med shea butter, som efterlader huden dejlig blød.

Leder du efter noget til at pryde dine vægge, så har vi både de skønne plakater fra Ida Holm/Taisho samt sjove og anderledes citatplakater trykt på kvalitetspair. Alle vores citatplakater er trykt i et begrænset oplag på 10 stk., så du risikerer aldrig at have det samme på væggene som alle dine venner/veninder.

Vi får hele tiden nye varer hjem, så det er en god ide løbende at holde sig opdateret og abonnere på vores nyhedsbrev. Som abonnent på vores nyhedsbrev får du besked om nyheder og udsalg/tilbud før alle andre.

Kort sagt; ønsker du at sætte et personligt præg på din indretning og gaver, og skille dig ud fra mængden, så kig forbi. Vores kunder er vilde med, at vi ikke har det samme som alle andre og altid i små mængder, og vi er vilde med vores kunder. I vores sortiment af boligtilbehør og interiør har vi et bredt udvalg. Så hvad enten din stil er landstil, vintage, shabby chic eller måske rustik, så finder du helt sikkert noget til dit hjem hos os. Så ser du noget, du ikke kan undvære, så tøv ikke - det kan hurtigt være revet væk. Ønsker du at forkæle en, du holder af, pakker vi gerne flot ind. Vil du hellere glæde med et gavekort, så laver vi både almindelige samt online gavekort.